Vergoeding en betalingsvoorwaarden Kindefysiotherapie Wageningen

 

Verzekering

Vanuit de basisverzekering worden altijd 18 behandelingen kinderfysiotherapie per kalenderjaar vergoed en hierbij geldt geen eigen risico. Vanuit de aanvullende verzekering kunnen mogelijk meer behandelingen worden vergoed. Wanneer er sprake is van een chronische indicatie worden alle behandelingen vergoed. Wij zullen de rekening direct bij uw zorgverzekeraar indienen. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Wanneer u niet verzekerd bent of de behandelingen van uw kind die door de verzekering worden vergoed volledig gebruikt zijn ontvangt u van ons een nota. De tarieven kunt u hieronder vinden.

Betalingsvoorwaarden

Behandelingen die niet 24 uur van te voren zijn afgezegd worden in rekening gebracht. (U kunt altijd het antwoordapparaat inspreken). Ook wanneer de behandeling bijvoorbeeld op school plaatsvindt, bent u zelf verantwoordelijk voor het tijdig afzeggen van de behandeling.

Deze betalingsvoorwaarden zijn onlosmakelijk verbonden met de behandelingsovereenkomst tussen u als patiënt/cliënt en de fysiotherapeut.

 

Tarieven

1100 reguliere zitting kinderfysiotherapie  € 45

1101 inclusief toeslag uitbehandeling  € 56

1102 inclusief inrichtingstoeslag  € 50

1103 instructie/overleg ouders  € 45

1105  kinder-fysiotherapeutisch rapport  € 45

1864 screening, intake, onderzoek (eerste consult) €45

1870 intake en onderzoek na verwijzing (eerste consult) €45

1920 Telefonische zitting €10 (voor elke 10 minuten)