Yvonne Plantinga

Kinderfysiotherapeut Yvonne Plantinga Kinderfysiotherapie WageningenMijn naam is Yvonne Plantinga.

Al lang geleden (1992) ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Sinds die tijd heb ik niet stilgezeten. Ik heb hierna nog bewegingswetenschappen en kinderfysiotherapie gestudeerd. Na de opleiding kinderfysiotherapie heb ik me nog op verschillende terreinen verder gespecialiseerd. Bijvoorbeeld in de sensorische informatieverwerking en de kinderbekkenfysiotherapie. Ik vindt het heel fijn om nieuwe dingen te leren en ben ook nog zeker niet uitgeleerd.

Ik hou van het werk als kinderfysiotherapeut vanwege de contacten met kinderen, ouders en anderen die om het kind heen staan. Door de verschillende leeftijden, vraagstellingen, karakters en omgeving is het nooit hetzelfde.  Ik doe mijn best bij elk kind aan te sluiten en op een positieve, praktische manier te werken aan een oplossing voor de problemen. Vaak is dat door middel van oefenen op een manier die het kind aanspreekt. Minstens zo belangrijk vind ik  het om uitleg en advies te geven over bijvoorbeeld de oorzaak van de problemen en hoe daar goed mee omgegaan kan worden.

Op mijn Linkedin pagina kun je meer lezen over mijn opleidingen en werkervaring.

Naast kinderfysiotherapeut ben ik echtgenoot en moeder van 2, inmiddels volwassen, kinderen. In mijn vrije tijd verveel ik me eigenlijk nooit. In ons oude huis en de tuin is altijd wel wat te doen. Ik hou er ook van om met vrienden en familie af te spreken, creatief bezig te zijn, te koken, maar ook van heerlijk voor me uit staren in het haardvuurtje of uitwaaien op het strand.

Ik hoop je te ontmoeten op mijn praktijk.

Groetjes, Yvonne

Big-nummer: 79038549704

Registratie KRF NL: 79883 (fysiotherapie, kinderfysiotherapie, gespecialiseerd fysiotherapeut bij kinderen met problemen in de zindelijkheid)